De Slet van 6 VWO een succes! Geproduceerd door ons digitale label Me at the Zoo

De Slet van 6 VWO een succes! Geproduceerd door ons digitale label Me at the Zoo

In het door ons digitale label ME AT THE ZOO geproduceerde ‘De slet van 6VWO’, daagt de¬†nieuwe vlam van de slimme maar onzekere Laura daagt haar uit om een sexy foto van zichzelf op te sturen. De foto lekt uit en Laura’s wereld stort in. Terwijl ze het mikpunt wordt van pesterijen, probeert Laura te achterhalen wie een gevaarlijk spel met haar speelt. De serie is te zien op www.npo3.nl/slet. Inmiddels is de serie al meer dan 1 miljoen bekeken!

__

Haro Kraak zegt in de Volkskrant het volgende:

Een confrontatie met een dader vond ook plaats in De slet van 6 VWO, een webserie van Avrotros waarvan woensdag de laatste aflevering online kwam. Laura (Lisa Zweerman) probeert in de serie erachter te komen wie haar wil afpersen met wraakporno. Is het Mitchell, aan wie ze eerder een naaktfoto stuurde die uitlekte? Of heeft iemand haar gehackt?

Het scenario, van de 27-jarige Manju Reijmer, zit strak in elkaar, met behendige cliffhangers en plotwendingen

De afleveringen zijn extreem kort voor drama, maar zo’n 5 minuten, en slaan aan op YouTube, waar ze rond de 200 duizend kijkers trekken. Het acteerwerk is bij vlagen tenenkrommend, maar het scenario, van de 27-jarige Manju Reijmer, zit strak in elkaar, met behendige cliffhangers en plotwendingen.

Je moet wel tegen een drammerige moraal kunnen. De cast is perfect divers, inclusief een transgender leerling, gespeeld door model Quincy Sedney, en de rode draad is de empowerment van een slachtoffer die het heft in eigen hand neemt en de schaamte van zich afwerpt. Of dat in de echte wereld ook zo zou gaan, kun je betwijfelen, maar gelukkig hoeft fictie zich daar niets van aan te trekken.

Bron: Volkskrant

About the Author