Deelnemers Gezocht (15+) voor een nieuw programma

Deelnemers Gezocht (15+) voor een nieuw programma

Zit jij met een groot dilemma of een brandende vraag? In een nieuw programma bieden bekende Nederlanders een luisterend oor. Geen vraag is te gek… Hoe maak ik vrienden? De ouders van mijn vriend accepteren mijn afkomst niet, en nu? Ben ik homo omdat ik met mijn beste vriend heb gezoend? Mijn broer eet dagelijks beschimmelde pizza, moet ik me zorgen maken? Mijn vriendin wil orale seks, maar ik niet. What to do? In het programma kom je niet in beeld zodat je vrijuit kunt praten. Wil jij een luisterend oor? Mail naar callcenter@steppingstone.nl met je naam, leeftijd, telefoonnummer en iets over je vraag of dilemma.

Wij zullen je verhaal en contactgegevens natuurlijk met niemand buiten de redactie van het programma delen.

About the Author