Stepping Stone met meerdere programma’s op VNDG

Stepping Stone met meerdere programma’s op VNDG

Stepping Stone Producties heeft vier online programma’s geproduceerd voor het nieuwe online platform VNDG van de Telegraaf, waaronder Bizarre Huizen en De Gouden Tip.

Monique Smit is een van de gezichten van de entertainmentrubriek Privé VNDG. Tevens presenteert zij Bizarre huizen. „Ik bezoek een bijzonder huis en aan de hand van het interieur probeer ik te raden welke mensen er wonen. Daarna ontmoet ik de bewoners. Ik ga bijvoorbeeld langs bij een huis uit 1800, dat passend bij die tijd is ingericht. Ook de bewoners leven zoals toen”, vertelt Smit, die bekent dat ze zelf graag ook via huizenzoeksites bij mensen naar binnen gluurt.

Van den Heuvel haalt recht is de titel van een programma waarin De Telegraaf-misdaadverslaggever John van den Heuvel criminelen ontmaskert en met hun gedrag confronteert. „En samen met collega Mick van Wely duik ik in De gouden tip in oude moordzaken, die we weer onder de aandacht brengen en met hulp van de kijkers hopelijk ook op kunnen lossen”, vertelt Van den Heuvel. Verder presenteert het duo een wekelijks magazine waarin het recente misdaadnieuws wordt besproken. Van den Heuvel: „Onze rechtbankverslaggever Saskia Belleman zal regelmatig aanschuiven, net als advocaten en medewerkers van politie of justitie.”

Bron: Telegraaf

About the Author