Jobs

Bij Stepping Stone zijn we altijd op zoek naar nieuwe, ambitieuze en gezellige mensen in ons team. We hebben een paar mooie dingen in de aanbieding, waaronder een goed salaris maar vooral ook een open bedrijfscultuur waar we met elkaar werken aan mooie programma’s. Er zijn doorgroeimogelijkheden genoeg en onze ambitie is groot. We waarderen de input of inbreng van alle teamleden, en daarin krijgt iedereen ruimte en tijd voor het delen van en deelnemen aan nieuwe ideeën.

VACATURE: CAMJO/REDACTIE

Voor een ENG programma van de NPO zijn we op zoek naar een zelfstandige camjo en redacteur. Als je geïnteresseerd bent, drinken we graag een kop koffie met je! We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig en creatief werkt, blij wordt van draaien en editen, graag in een topteam werkt en bij voorkeur een rijbewijs heeft. Iets voor jou? Stuur ons dan een mail met je CV!

Stuur je CV

VACATURE: PRODUCER

Op korte termijn zoeken we een producer voor ongeveer 5 maanden. We zijn mooie nieuwe Factual & Entertainment programma’s aan het ontwikkelen met een enthousiast team. Als je beschikbaar bent, dan horen we het graag. Stuur je even je CV door?

Stuur je CV

STAGE LOPEN?

Bij Stepping Stone hebben we superveel leerkansen en projecten waar je als stagiair aan kan meebouwen. We bieden brede stageplaatsen aan, waarin je kennis maakt met veel aspecten bij Stepping Stone. Daarnaast bieden we ook specifiekere stagemogelijkheden aan (bv. bij de redactie van een programma, bij programma-ontwikkeling of in social media). We vinden het tof om jou de kneepjes van het vak aan te mogen leren. Laat je even wat horen als je graag stage wil lopen?

Stuur je CV