Jobs

Bij Stepping Stone zijn we altijd op zoek naar nieuwe, ambitieuze en gezellige mensen in ons team. We hebben een paar mooie dingen in de aanbieding, waaronder een goed salaris maar vooral ook een open bedrijfscultuur waar we met elkaar werken aan mooie programma’s. Er zijn doorgroeimogelijkheden genoeg en onze ambitie is groot. We waarderen de input of inbreng van alle teamleden, en daarin krijgt iedereen ruimte en tijd voor het delen van en deelnemen aan nieuwe ideeën.

Stagevacature: programma-ontwikkeling

Stroomt je hoofd over van ideeën voor televisie en streamingdiensten? Ben je al een heel eind met je studie en wil je alvast ervaring opdoen in de praktijk? Dan zoeken wij jou! 

Wij zoeken namelijk een stagiair(e) voor onze afdeling Programma-ontwikkeling. Tijdens de stage leer je tot ideeën te komen en om deze uit te werken tot volwaardig tv-format. Daarnaast draag je met jouw research bij aan projecten van je (altijd vrolijke) collega’s.

Nieuwsgierig naar deze stageplek? Stuur dan je motivatie en cv via de knop hieronder.

Locatie: Amsterdam/Hilversum.

Startdatum: in overleg, vergoeding afhankelijk van aantal uren.

 

Stuur je CV

STAGE LOPEN?

Bij Stepping Stone hebben we superveel leerkansen en projecten waar je als stagiair aan kan meebouwen. We bieden brede stageplaatsen aan, waarin je kennis maakt met veel aspecten bij Stepping Stone. Daarnaast bieden we ook specifiekere stagemogelijkheden aan (bv. bij de redactie van een programma, bij programma-ontwikkeling of in social media). We vinden het tof om jou de kneepjes van het vak aan te mogen leren. Laat je even wat horen als je graag stage wil lopen?

Stuur je CV